Műanyag redőny termékismertető

A műanyag redőnyök a legnépszerűbb redőnyök :

– kedvező ár-érték
– nagy színválaszték
– bármilyen nyílászáróra felszerelhetők
– hatékonyan sötétítenek
– jó hőszigetelők
– többnyire kombinálhatók szúnyoghálóval
– motorizálhatók, automatizálhatók, és programozhatók (Somfy,Becker,OPY-ROLL motorjaink kiváló minőséget képviselnek)

KÜLSŐ TOKOS MŰANYAGREDŐNYÖK

Felhasználásuk ajánlott:

Ha még eddig nem volt redőnye, vagy régi redőnyét szeretné kicseréltetni, és mindezt nyílászáró csere nélkül.
A Hagyományos műanyagredőny, a gerébtokos nyílászárók ideális redőnyrendszere. A legrégebben elterjedt redőnytípus, amely egyszerű szerkezetű és a legkedvezőbb árfekvésű árnyékoló. A felhasznált kiváló minőségű műanyag alkatrészek biztosítják a hosszú élettartamot és a probléma mentes működést. Szúnyoghálóval nem kombinálható, nem motorizálható. Ennek a típusnak az előnye, hogy alapjaiban egyszerű, szerény technikai tartalma ellenére, egy kiforrott, megbízható termék.
Az Új típusú műanyagredőny korszerű, esztétikusabb típus, mint a hagyományos műanyag redőny. Fontos kiegészítője a szúnyogháló, mely a redőnnyel együtt egy tokba tekeredik fel, de külön lefutósínnel rendelkezik. Motorizálható, melyet falikapcsolós változatban és távirányítással is lehet működtetni. Automatizálható pl. fényérzékelő, időkapcsoló funkcióval és programozható.

VAKOLHATÓ TOKOS MŰANYAGREDŐNYÖK

Felhasználásuk ajánlott:

új építésű ingatlanra vagy a régi nyílászáró cseréjénél érdemes vakolható tokos redőny típust választani.

Vako vakolható tokos ráépített műanyag redőny:

beépítés után a redőny tok nem látható, a típusnak jellegzetessége, hogy a redőnytok az ablak tetejére ültetve kerül beépítésre, a szerelődobozhoz a későbbiekben csak belülről lehet hozzáférni. Kombinálható szúnyoghálóval mely a redőnnyel együtt egy tokba tekeredik fel, de külön lefutósínnel rendelkezik. Motorizálható, melyet falikapcsolós változatban és távirányítással is lehet működtetni.
Automatizálható pl. fényérzékelő, időkapcsoló funkcióval és programozható.

Maxi redőny

Lehetőség van a már kiépített faredőny helyére műanyagredőnyt szerelni, felhasználva a régi faredőny tokját. Lényegében az történik, hogy a faredőny helyére beépítjük a műanyagredőnyt új vagy a régi lefutósínnel. A redőnylamellák ebben az esetben szélesebbek, 55mm-esek, 4 színből lehet választani. Egyéb paraméterei megegyeznek a műanyagredőnyével.
Mozgatása 22mm-es hevederrel, illetve redőnymotorral történik.

rn014
Külső tokos műanyag redőny
rn03