Opánszky - Redőny - ÁrnyékolástechnikaOpánszky - Redőny - Árnyékolástechnika

Telephone

Telephone: 06-1/282-3159
Mobile: 06-30/456-4462 Fax: 06-1/348-0337

Open

M-F: 9.00-17.00
S-Sun: Close

Email

info@opanszky.hu

 

OPÁNSZKY ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA

OPÁNSZKY SHUTTER

If shutters have not been yet, or you want the old ones replaced without a window replacement.

The traditional plastic shutters are the ideal shutter systems for doors and windows built in a profiled case. The earliest widespread shutter structure, the shading has simple structure and the best price. The high-quality plastic components used ensure a long service life and trouble-free operation. It cannot be combined with insect protection net and is not possible to motorize. This type has the advantage of being fundamentally simple, this is a mature and reliable product despite the modest technical content.

A new type of plastic shutter is a modern, aesthetically pleasing type, as to the ordinary plastic shutter. The insect protection net is an important additional part, which winds up together with the shutter into a case, but has a separate track lead. It can be motorized, and can be operated by remote control and has a wall switch variant, as well. It can be automated, for example with light sensor and time-switch function, and is programmable.

opanszky-szolgaltatasok

OPÁNSZKY ÁRNYÁKOLÁSTECHNIKA SZOLGÁLTATÁSOK

Érdemes építkezés, felújítás, árnyékoló vásárlás előtt felkeresni Bemutató termünket, ahol kollégánk tájékoztatást, tanácsot ad a felmerülő kérdésekre, megkönnyítve az Ön dolgát a megfelelő árnyékoló kiválasztásában.

Javítás: Mint mindennemű eszköz –így az árnyékolók is- a folyamatos használat során elromolhatnak.

Hívjon minket a +36304564462 telefonszámon, részletesen mondja el milyen meghibásodás történt, így már felkészülve tudunk a helyszínen javítási munkát végezni. Kollégánk a hiba leírásából azt is meg tudja mondani, hogy javítható-e a helyszínen a termék, de sok esetben csak ott derül ki, hogy nagyobb vagy más jellegű meghibásodás történt.

A leggyakrabban előforduló meghibásodások

Redőnyjavítás : gurtnicsere, leszakadt redőnypalást javítása, cseréje
Szúnyogháló javítás: szúnyogháló hálócsere
Napellenző javítás: napellenzőponyva csere, napellenzőkar csere,
Szalagfüggöny javítás: szalagfüggöny tisztítás
Roletta:
Motor: motor csere, programozás
Harmonika ajtó:
Zsaluzia:
Télikert:
Motorizálás utólag: A meglévő árnyékolóit utólag is motorizálhatja vezetékes vagy rádióvevős csőmotorral, az adott árnyékolótól és helyszíntől függően, több típusú csőmotor kínálatunkban (Somfy, Opy-Roll, Becker) megtalálja az Önnek megfelelőt.
Motorizálás: redőny motorizálás, napellenző motorizálás, garázskapu motorizálás, reluxa motorizálás, szalagfüggöny motorizálás
Velux termékek forgalmazása :A Velux hivatalos partnerei vagyunk, a Velux által forgalmazott összes árnyékolástevhnikai terméket megrendelheti nálunk.